måndag 18 april 2011

Skor, skor...

Long time, no blogging...har haft för mycket att göra helt enkelt!

I lördags var jag iväg till barnskospecialisten med E för det var dags att byta vinterkängorna mot något lite nättare, nu när våren är här. Vi var inte ensamma om det ärendet...väntetiden blev 1,5 timme...men E är så entusiastisk så att det är svårt att förstå, hon var så nöjd och glad hela tiden, provade stövlar, stora skor, små skor, lekte lite med bilen och båten och pippidockan (det är en fin butik som erbjuder lite underhållning för de små!).

Och sen var hon så duktig med provandet att vi traskade därifrån med tre par skor! Goretex-vårskor, gympaskor och sandaler. Skönt att ha det fixat...


Sen var det ju skoprovning hela eftermiddagen. Storasyster hjälpte så fint till att sätta på skorna.



Och ständigt hade hon två par skor, ett par i handen och ett par på fötterna, och de bytte hon mellan lite då och då, och parkerade de andra skorna någonstans i närheten i väntan på att bli provade!

Hon har verkligen en begåvning för det där med shopping, hon har ett fantastiskt tålamod eller om egentligen mest att hon tycker att det är så roligt! Jag har haft henne med ibland när jag har passerat en butik och behövt spontanshoppa, och hon följer så glatt med in i provrummet och står och poserar framför spegeln under tiden som jag provar kläderna.

Hon brukar faktiskt mest bli lite sur när man har betalat klart och det är dags att gå därifrån! Vart ska detta sluta?! :)

2 kommentarer:

Milena sa...

Jamen lilla söta! Så härligt med en sådan unge som funkar att ha med sig!

Och vad härligt med en riktig barnskoaffär. Här brukade det finnas en, men nu har de bara webshop och barnskor vill man ju prova :-( Du hittade ju jättefina skor till lilltjejen - och vad kul att hon blev så glad :-)

Anonym sa...

Längtar till maj!